Digitális karóra a család minden tagja számára?

Digitális karóra a család minden tagja számára?

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen modern korunk óráinak nagytöbbsége megbízhatónak bizonyul, ugyanakkor e téren is szembe találjuk magunkat a választásunkat nehezítő bőség zavarával.

Analóg vs. digitális karóra? A melyiket válasszam dilemma

Az analóg- vagy digitális karóra melletti döntésünket számos tényező befolyásolhatja az egyéni ízléstől, stílustól kezdődően az óra adottságainak felmérésén át egészen addig, hogy mennyit vagyunk hajlandóak költeni egy karra illeszthető időmérőre.

Néhány szempontot mégsem ártana figyelembe vennünk mielőtt letesszük a voksunkat akár az analóg-, akár a digitális karóra mellett, éspedig:

Karóra-esztétika

Amennyiben a karórák terén kulcsponti helyen szerepel számodra a kifinomult tervezés és a komplex mechanika, valamint az elvárás mely szerint nem adsz alább és a stílusodnak megfelelő karórát választod, akkor érdemes a márkanévvel ellátott mechanikus időmérő mellett voksolnod. Amennyiben életedben felbukkant egy dúsgazdag, külföldön élő nagybácsi vagy nagynéni, aki nagylelkűségét és irántad érzett imádatát anyagiakban is hajlandó kifejezni, esetleg Te magad vagy egy sikeres üzletember, akkor meglehet, hogy egy akár többszázezres dizájn órával nem csupán szemezgetsz, hanem tüstént le is csapsz az elbűvölő „áldozatra”.

Nem kell elkeseredned akkor sem, ha csupán a százezrek egy töredékét tudod karórára vásárlásra fordítani, hiszen van néhány remek változat ezen típusokból is, ráadásul elérhető áron.

Sokoldalúság

Amennyiben színes egyéniség vagy, és a ezer dolog érdekel, akkor meglehet, egy olyan karórában leled leginkább örömödet, amely ugyancsak rendelkezik a multifunkcionalitás képességével: méri a pulzusszámod, ha sportolsz, ráadásul GPS-kompatibilis is, hogy amikor az esti tíz kilométeres távot futod nyomos tudd követni a távolságokat. Sőt, manapság már olyan órákkal is előrukkoltak a gyártók, amelyek előrejelzik az időjárást és mérik a légköri nyomást is számunkra. Ha mindez nem lenne elég, akkor van a piacon olyan digitális karóra típus is, amely videó- és zenelejátszóként is funkcionál, vagy igény szerint akár egy rádió szerepét is betölti.

Tartósság, időtállóság

Nem szükséges extrém sportolónak lenned ahhoz, hogy előszeretettel rajongj a strapabíró karórák iránt. Amennyiben lelkes búvár vagy, esetleg nem áll távol Tőled az sem, hogy kiugorj ejtőernyővel egy mozgó légijárműből, a hegymászásért pedig egyenesen bolondulsz, akkor számodra a legideálisabb karóra az lesz, amely olyanképpen van kialakítva, hogy képes ellenállni a nehezebb, szélsőségesebb feladatoknak is. Természetesen a tartósság kapacitásával „büszkélkedő” karórák között is vannak méregdrága példányok (ilyen példaképpen a svájci katonai karórák), amelyek titánból készültek.

A digitális karóra

A digitális karórák a funkciók széles skálájával bírnak, hiszen van bennük: stopper, riasztó, számológép, naptár, GPS. Mindemellett megjelenésükben is tetszetősek, sőt elég sok változatról elmondható, hogy elérhető áron be lehet szerezni őket.

A digitális karóra egyik jellemző tulajdonsága a többféle időmérési funkció mellett, hogy pontosabbak mechanikus karóra társaiknál.

Ezért nem/sem fogod megbánni, ha nálunk szerzed be az új digitális karórád:

A közelgő ünnepi időszakra a család apraja-nagyját és önmagadat is meglepheted egy mutatós digitális karóra ajándékkal, mindenki örömére.

Választhatod az unisex, többfunkciós, szilikon szíjjal ellátott és vízálló Ohsen digitális karórát ajándék gyanánt, hogy ezzel csalj elégedett mosolyt a megajándékozott szeretted, barátod arcára.

Gyerekek számára javasolt megtekintened a sportosabb, fekete-ezüst változatot, a férfi családtagokat pedig megörvendeztetheted egy nagyszerű edzett kristályüveggel ellátott, japán digitális karórával.

Választásoddal csak nyerhetsz, hiszen amennyiben webshopunkból vásárolsz karórát:

  • a házhozszállítás ingyenes
  • egy év garancia jár a megvásárolt órákért
  • amennyiben a megvásárolt órát nem lehet javítani, azt haladéktalanul cseréljük
  • ha Neked, vagy a megajándékozottnak mégsem nyerné el a tetszését a karóra visszafizetjük a pénzösszeget
  • a megrendelt karórákért nem várunk el előre utalt pénzt
  • több csomagátvételi opció közül választhatsz (futárnak fizetsz helyben a csomag átadásakor, Posta Pont – a Mol és a Coop üzleteibe is kérheted a csomag érkeztetését, postára
  • mivel saját raktárkészlettel rendelkezünk, nem szükséges sokat várakoznod a szállításra (1-2 nap alatt megtörténik a szállítás)
  • áruházunkba mindenki megtalálhatja a kedvére való karórát.

Válaszd ki a Számodra legmegfelelőbb analóg- vagy digitális karóra típust webáruházunkban!