Karóra márkák

Elsősorban japán óraszerkezetekkel szerelt márkákat forgalmazunk. A divatos, sportos és klasszikus formák kedvelői is egyaránt megtalálják elképzeléseiket. Minden webáruházunkban megvásárolt karórára 1 év garanciát biztosítunk.

Weide karóra

weide karóra2007-ben egy fiatal ember Jack Tang alapította a márkát. A WEIDE fiatalabb sport- és divatkedvelő korosztály számára született. A zöld szín jelképezi a vitalitást, a természetet és a békét. A pajzs a kitartást szimbolizálja. WEIDE LOGO jelentése: lelkes fiatalok egy csoportja, akik sportot és a divatot szeretik, a szabadság és az egyéniség tiszteletben tartásával, a divat vezetésével és mindig új ötletekkel próbálkoznak. A WEIDE Watch márka, mely már Németországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Koreában, Törökországban, Hongkongban, Thaiföldön, bejegyzett márka. A WEIDE Brand már több mint 80 országban terjedt el, Dél-Amerikában, Afrikában, Nyugat- és Kelet-Európában. A Weide célja, hogy továbbra tökéletes design-t és minőséget nyújtson a nemzetközi piacon.

Megir karóra

megir karóraA Meigeer 1996-ban kezdte meg üzleti tevékenységét a kínai piacon, a Megir márkával. A Megir karórák minőségi svájci alkatrészekből készülnek, melyeket a vállalat kínai központjában szerelnek össze. A svájci minőséget, a hagyományos óraszerkezeteket ötvözik a modern divatos technikával. Modern gépsorokon A Megir karórák egyedülállóan innovatívak, klasszikus és a modern formavilággal rendelkeznek, valamint ötleteket merítenek más neves gyártók óráiból. Kínában a Meigeer jó hírnevet szerzett jó minőségű órák és alkatrészek gyártásában. A cég főleg Miyota, Seiko, és Sea-Gull óraszerkezeteket használ karóráiban.

Naviforce karóra

naviforce karóra A NAVIFORCE márkanévet 2015. május 4.-én hozta létre a Yiwu Kuke Electronic Commerce Co. LTD. A NAVIFORCE karórák erőteljes, fiatalos, sportos modellek. A mindennapi használat során és sportolás közben is megállják a helyüket. Alapvetően Miyota és Seiko óraszerkezeteket használnak karóráikban Sony elemmel. Kényelmes viseletet biztosító szíjakkal dolgoznak. A márka még új, de a fiatalos lendület érződik a karórákon, és a folyamatos fejlesztésekkel, ezen rövid idő alatt elérték hogy az órák precízen kivitelezettek és igen tartósak legyenek a mindennapi használat során.

Benyar karóra

benyar karóra A BENYAR, jó minőségű sportos órák tervez és gyárt. Az igényes karórák modernek, divatosak és sportosak. Megfizethető karórák a modern órák stílusával. Inspirációt a legjobb tervezők munkáiból kapják, melyet újragondolnak és saját elképzeléseik szerint alakítanak modernné és sportossá. Minden órájuk precízen megmunkált és tartós.

Smael karóra

ohsen karóraA Smeal egy családi kézben lévő óragyártó A céget 2000-ben három testvér alapította Shanghaiban, akik úgy döntöttek, hogy egy kiváló minőségű, sportos, fiatalos és divatos megjelenésű karórát készítsenek.⠀Mindig is fontosnak tartották a formatervezést és a precíz gyártási folyamatot. A Smael óra tervezése, gyártása, értékesítése és fejlesztése egy helyen működik.

Ohsen karóra

ohsen karóraAz Ohsen márka Guangzhou Watch Co., Ltd óragyártó tulajdona. A professzionális, divatos, sportos többfunkciós vízálló karórák nemcsak gyártását, hanem fejlesztését is végzi több mint 10 éve. Japán óraszerkezet és kiváló minőség. A legújabb divat szerint tervezett órák megbízhatóak és precízen kivitelezettek. Az Ohsen arra törekszik, hogy magas színvonalú termékeket biztosítson ügyfeleinek.

Shengke karóra

shengke óraA Shengke fiatal óramárka, de a gyártójának több mint 20 év tapasztalata van az órák gyártásában. A magas minőségű órák tervezésénél nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. Így kínálatukban a hétközapi viseletre alkalmas órák éppúgy megtalálhatóak mint az alkalmi ruhákhoz kiválóan illeszkedő egyedi karórák.

Julius karóra

A 2006-ban alapított Julius óramárka fő profilja a női karórák tervezése, készítése és forgalmazása. Legfőbb ismérve az egyedi formaterv. Az összes Julius óra formatervét saját tervezők készítik, némelyikük szabadalmi tanúsítványával rendelkezik. Folyamatosan fejleszti kínálatát. Az órákban japán Miyota vagy Time Module óraszerkezet dolgozik, a folyamatos energia ellátást Sony vagy Maxwell elemmek biztosítják. Teljes gyártósoron végzik az órák összeszerelését a shenzeni gyárukban. 2007 és 2008-ban is elnyerték a „legjobb Kínai divatkaróra márka” díjat. 2015-ben már több mint 200 bolttal rendelkeztek világszerte. Koreai dizájn, japán óraszerkezet. Folyamatosan fejlődésüket, a minőségi anyagok és a megbízható alkatrészek teszik lehetővé.

Kimio karóra

kimio karóra A Kimio márka a Guangzhou Yonghong Watch Co,. Ltd tulajdona, mely más népszerű óramárkákat is gyárt (EYKI, Overfly). A céget 2001-ben alapították, és ISO9001-2000 minősítéssel rendelkeznek. Elsősorban a fiatal, fiatalos nők részére készítenek különböző ékszereket, köztük órát. Az órákat a már jól ismert MIYOTA szerkezet teszik megbízhatóvá. Legtöbb karórájuk kővel díszített, így nem csak divatos de elegáns viselethez is kitünő választás.

Kingsky karóra

kingsky karóraA divatos órák gyártója a Guangzhou Litosi Watch Co., Ltd. A 2007-ben alapított vállalkozás egymaga tervezi, gyártja, és szereli össze az elkészült órákat. A cég fő termékei közé tartoznak az ékszerórák, rozsdamentes órák. Minden órát alaposan tesztelnek mielőtt az üzletbe kerülnek. A divatos és kifinomult órák, az elfogadható árpolitikával együtt elnyerték a vásárlók bizalmat és elismerését.

Ochstin karóra

ochstin karóra Az OCHSTIN fiatal óramárka, akik elkötelezettek a világ legkeresettebb minőségi márkájának építésében. Az OCHSTIN széleskörű tapasztalattal rendelkezik, így tudja mi kell a vásárlónak, ezzel kielégítve a fogyasztók egyedi igényeit, jó áron. Az OCHSTIN órák ragaszkodnak a jó minőségű anyagokhoz, a szép designhoz, mindezt költséghatékonyan. Az OCHSTIN nagy figyelmet fordít az óra minden részletére.