Garancia

Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkat kiváló minőségben tudjuk biztosítani minden ügyfelünknek, így az Te számára is! Bízz szolgáltatásainkban, garanciát vállalunk rá.

14 nap pénzvisszafizetési garancia (elállási jog)

Amennyiben nem azt kapod, amit vártál, vagy bármilyen okból kifolyólag meggondolod magad a vásárlást illetően, a csomag kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Ez esetben a megrendelt termék árát visszakapod, viszont a termék visszaküldésének költsége téged terhel.

1 év garancia

Az általunk forgalmazott karórák rendeltetésszerű használat mellett 1 év garancia vonatkozik az óraszerkezet meghibásodására, vagy egyértelmű anyaghibára. Ez esetben vállaljuk a karóra garanciális javítását, cseréjét. Ha a termék a vásárlástól számított 3 munkanapon belül (az elem hibáját kivéve) meghibásodott, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre cseréljük, ha erre nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat visszafizetjük, vagy értékegyeztetéssel más típusú termékre cseréljük. A garanciáról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Biztonságos weboldal, biztonságban a vásárlók adatai

Az ügyfelek adatainak védelmét szolgálja az SSL (Secure Sockets Layer) nevű technológia, amely a webböngésző és a webszerver között átvitt adatok titkosítására szolgál. Az SSL használatával magasabb fokú adatvédelem és biztonság érhető el, mint a titkosítatlan webes kapcsolatokkal. A technológia csökkenti annak a kockázatát, hogy az átvitt információk egy külső fél kezébe kerüljenek, és így lehetőséget adjanak a velük való visszaélésre.

E-előrejelzés a megrendelt termékről

A címzett a küldemény feladásának napján a feladásról e-mailben előrejelzést kap. Az MPL futárszolgálat emailben megküldi a nyomkövető kódot, melynek segítségével a www.posta.hu oldalon folyamatosan nyomon követheti csomagjának aktuális helyét.

Garantált kézbesítési idő (időgarancia):

Az MPL vállalja, hogy a küldeményt legkésőbb az átvétel napját követő 1. legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti illetve a kézbesítést megkísérli.