Shengke: a kecses és csinos női órák szakértője

Shengke: a kecses és csinos női órák szakértője

Viselheted-e ugyanazt a szikrázó ékköves ékszerórát a kedvenc magas sarkúd valamint imádott, kényelmes sportcipőd mellett is? A válasz: Idén bátran! Főleg, ha az olyan nem túlzó kivitelű, mutatós formavilágú, nőiesen stílusos órák közül válogatsz, mint a Shengke.

Az új trend ugyanis: a sportosan elegáns

A Shengke viszonylag fiatal óramárka, ám már több mint húsz éves tapasztalattal bírnak az óratervezés világában. Tény, hogy nem ősi, patinás cég, viszont éppen ez az előnye is: képes az újdonságra, fiatalos szemléletre, a merész változtatásokra, hogy igazán kedvező áron készítsen kecses és csinos karórákat.

A káprázatos, apró, ragyogó kövekkel díszített ugyanakkor egyszerű vonalvezetésű ékszeróra, az utóbbi években már nem csak alkalmi outfitek kiegészítőjeként hódít.

A 2018-2019-es divatirányzatok szerint már bátran viselhetünk elegáns kiegészítőket, az eredmény így egy kifinomultan stílusos sportos megjelenés.

A Shengke a nőiesen lágy vonalvezetésű karórái nem hivalkodóak

A Shengke minden egyes női órája maga a megtestesült elegancia. Stílusosan letisztult, lágyan nőies vonalvezetésükkel bármilyen outfit mellett megállják a helyüket, szépen csiszolt, foglalt kövekkel ékített óraszámlapjaikkal hivalkodás nélkül vonzzák az elismerő tekinteteket.

Hófehér számlapja minden színnel jól harmonizál, így nem csak fekete-fehér öltözet mellett, hanem színes ruházattal is kellemes látványt nyújt. Egyaránt viselhető munkahelyen és partikon, moziban vagy színházban – mindenhol elegáns társa lesz viselőjének.

Egy kecses és csinos női karóra, örök darab

A Seiko óraszerkezettel ellátott Shengke karóra olyan örök darab, amely éveken át sem megy majd ki a divatból. A Shengke fiatalos, naturalista trendeket követő, kifinomultan egyszerű karórái között találhat nagyszerű anya-lánya órának alkalmas modelleket is.

Ezek az órák viselése mind az anyák, mind leányuk korosztályának egyaránt stílusosan nőies megjelenést biztosít, akár a fiatalosabb világos pasztell-kék, akár az érettebb vonalat képviselő sötét bogyó-kék színű szíjat választjátok hozzá. Garantált, hogy ez a fajta soha nem fog asztalfiókba kerülni.

A szépen kidolgozott, csiszolt köves Shengke karórák ékszerként is megállják a helyüket

Egy szikrázó, apró kövekkel díszített igazán nőies, elegánsan visszafogott vonalat képviselő karóra ékszerként viselve, önmagában is kiváló kiegészítő, így azt az edzőteremben épp úgy bátran viselheted, mint egy nívósabb vacsorán vagy épp tárgyaláson.

Hogy lehet ez? Úgy, hogy a Shengke női karórái a szolid, klasszikus szépség és a ragyogóan letisztult stílus házasításából születtek meg a tervezőasztalon.

A Shengke ékszer-óráitól távol áll minden túlzás és harsány hivalkodás

Az aprólékosan kidolgozott, csiszolt kristályokkal kirakott, rozsdamentes, ezüst fényű acél szíjjal megálmodott, rendkívüli Shengke ékszer-óra még az egyébként szürke hétköznapokba is képes egy kis finom fényt és eleganciát becsempészni. Az óraszámlap leheletnyit irizáló, kifinomult fehér-gyöngyház fénye pedig kifejezetten elegáns estélyekre termett.