Trendi, és használható gyerek karórák: ezeket imádni fogják a kicsik

Trendi, és használható gyerek karórák: ezeket imádni fogják a kicsik

A gyerekórák piacán temérdek karórát találunk, ám ezek többségéről az első pillantásra kiderül, hogy jóformán használhatatlan kacatok.

Lehet, hogy a gyerkőcnek tetszik a színes számlap, ám ha az óra elvásik a napi használatban vagy az elem két hónap múlva lemerül és szétfolyik az óratokban, annak már aligha fog örülni a család.

Ezért körbenéztünk az órapiacon, és kiválasztottunk négy trendi, mégis használható gyerek karórát, amelyet imádnak a kisebbek és nagyobbak egyaránt. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy mind a kisebbek, mind a nagyobb gyerkőcök, mind a tinik találjanak kedvükre valót közöttük.

Cuki rózsaszín karóra kislányoknak

A legkisebbekkel kezdve talán ez a cuki figurás rózsaszín lány karóra a legédesebb, mégis tartós és minőségi gyerek karóra a piacon. Rendkívül aranyos kislány karóra, amely egy aranyos kis meselényt formál mind a megjelenésében mind a számlapjával.

Habár nem vízálló, egy év garanciát vállalnak rá. Egészen könnyű, alig 24 gramm súlyával egy pár éves kislány is már könnyedén hordhatja.

Elsa karóra a Jégvarázsból? Létezik!

Igen, sok szülő lélegezhet fel (vagy éppen foghatja a fejét, ha a lányában túlteng a gyűjtőszenvedély), mert létezik eredeti Jégvarázsos Elsás lány karóra! A szíja, természetesen mi más lehetne, rózsaszínű, és az órát apró kövek díszítik.

Analóg kijelzős, nem vízálló az óra, de aki Skandináviába indulna vele, azért bátran viselheti, miközben Olafot keresi vagy fagy-palotákat fedez fel a hegyvidéken, hiszen edzett kristályüveg borítja a számlapot.

Pókemberes karóra a fiúknak

Ha pedig hősnőkről és hősökről van szó, akkor a gyerekek másik nagy és örök kedvence, Pókember is színre lép. Ez a Pókemberes kék szíjas fiú karóra tényleg szinte kötelező darabnak tekinthető a kis pókemberek számára.

Az óraszíj fiúsan kék színű és a hálóvető szuperhős mintája szerepel rajta. Pókember felbukkan az óra számlapján is, onnan figyeli, mikor kell közbelépnie az ártatlanok megmentése érdekében.

A Pókemberes órára egy év garancia vonatkozik, nem vízálló darab, de hát a pókok amúgy sem szeretik a vizet, így esti fürdetéskor jobb, ha az óra is szárazon marad.

Milyen karórát viseljenek a tinik? Itt van rögtön két javaslat is

Természetesen az idősebb, esetleg aktívan sportoló gyerkőcöknek és fiataloknak is találunk órát a kínálatban. Ez a Sanda fekete analóg + digitális gyerek karóra például tökéletes, tartós társa lesz aktívan sportoló gyermekének. Kapható fehér ezüst színkombinációban is, ha a gyermeke a világos színeket kedveli.

Egészen kiváló, igazán felnőttes, sportos kialakítású óra, amit a tinik is bátran viselhetnek, mert hasonló kronométereket látni a felnőtt sportolók csuklóján is.

Az analóg kijelző alapvető, de mellette megtalálható benne minden, ami egy kronométertől elvárható: ébresztő, stopper, dátum, 24 órás kijelzés és persze háttérvilágítás funkcióval is bír.

Az óraszerkezetet japánok gyártották, az eleme pedig kifejezetten tartós, ezért hosszú ideig nem kell majd az elemcserével foglalkozni. 3 ATM nyomásig vízálló, ezért zuhanyozni, fürdeni is lehet benne.