Erős, bírja a strapát és divatos: bemutatkozik a Naviforce karóra márka

Erős, bírja a strapát és divatos: bemutatkozik a Naviforce karóra márka

A Naviforce fiatal, ám annál erősebb karóra márka. Erős, bírja a gyűrődést és a jelenlegi trendeket követi minden órája.

Ha valaki nem akar százezreket vagy éppen milliókat költeni luxusmárkák karóráira, vagy egy erős okostelefon árát egy sportos, strapabíró órára, akkor a Naviforce a legjobb választás.

Mi jellemzi a Naviforce karórákat?

Elegancia, sportosság, fiatalosság, széleskörű használhatóság: ezek a legfőbb kulcsszavak. A Naviforce órái méltán váltak – a klasszikus márkákkal összehasonlítva – szinte pillanatok alatt közkedveltté az egész világon.

Pedig tényleg fiatal márka: 2012-ben alapították profi óratervező mérnökök, és már a névválasztással is kifejezték, mire törekszenek. A Navy (haditengerészet) és Force (erő) szavak kombinációja azt sugallja, hogy a legütősebb, az egész világon használható óramárkának szánják.

Olyan kifejezések jellemzik a vezető tervezők szerint, mint személyiség, időtállóság, álmok elérése, vezéregyéniség.

A Naviforce tervezőinek jelszava a „személyiség és időtállóság”, azaz a márka lelkét a világszínvonalú design és az ellenálló képesség adják: a személyiség az egyedi, stílusos külcsínből fakad, az időtállóság pedig a felhasznált anyagok és a gyártásminőség szavatolják.

Az álmok elérése, avagy angolul a „fordream” kifejezést a Naviforce belegravírozzák a karórák hátlapjába – ez volt ugyanis az eredeti szándéka a márka megalapítóinak. Elérni, megvalósítani azt az álmot, hogy sokadik belépőként a karórák piacára olyan órákat tervezzenek és gyártsanak, amelyek segítik a viselőiket álmaik elérésében.

A vezéregyéniség adja a márka lelkét: minden egyes Naviforce óra valóban egyedi, időtálló és kiemelkedő jellemzőkkel bír, amelyek révén nem lehet összetéveszteni a többi márka karóráival.

2018 legkeresettebb Naviforce karórája

2018-ban, bár mindegyik órát kedvelték a vásárlók, egy mégis kiemelkedik a többi közül.

Aligha meglepő módon egy sportos, mégis elegánsan modern dezignnal bíró karóra vált a legkeresettebbé, azaz elmondhatjuk, hogy a Naviforce márkát lényegében mindenki egyaránt kedveli, függetlenül az életmódjától vagy stílusától.

A Naviforce modern energikus megjelenésű férfi karóra fényes fekete óratokkal bír. Egyedi megjelenést kölcsönöz neki a számlapon látható sötétszürke betét. A rozsdamentes szíj fekete, és kényelmes viselet biztosít irodában, műhelyben vagy akár hegymászás közben is.

A többfunkciós karórában stopper, ébresztő és dátum kijelzésen kívül napnév megjelenítés is található. A napszaktól független leolvashatóságról a beépített háttérvilágítás gondoskodik.

Az energikus megjelenésű óra viselésével valóban magabiztosabbnak érezheti magát a viselője, már csak azért is, mert a 3 ATM nyomásig vízálló karóra egyszerre bír analóg és digitális kijelzési funkcióval. Az óra lelkét egy japán Seiko óraszerkezet adja, a strapabírásról pedig az erős, rozsdamentes acél tok, szíj és az edzett kristályüveg gondoskodik, hogy még évtizedek múlva is tökéletes megbízhatósággal szolgálja ki viselője igényeit.