Miért nálunk vásárolj karórát

Miért nálunk vásárolj karórát?

Webáruházunkban megbízható, minőségi férfi, női és gyerek karórákat találsz megfizethető áron. A karórákat csakis hivatalos helyről szerezzük be, így a minőség tekintetében semmilyen kockázat nem merül fel. Rugalmas garanciális ügyintézésre számíthatsz. Minden termékhez hozzátartozik a magyar nyelvű használati utasítás is.

Minden rendelést ingyen házhoz viszünk, nincs szállítási költséged! 

1 év garancia jár minden orazona.hu által forgalmazott karórára, és ha nem lehet javítani, akkor cseréljük, de minimálisak a garanciális javítások aránya, hiszen megbízhatók az órák. Ha bármilyen oknál fogva meggondolnád magad, 14 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a náluk vásárolt karórát (melyre törvény is kötelez bennünket) és visszautalják annak árát, ha az bármilyen oknál fogva nem felel meg az elvárásodnak.

Több átvételi lehetőség közül választhatsz: futár házhoz, Posta Pontra (Mol és Coop üzletek), Postára és csomagautomatába is kérheted a csomagot. Webshopunk saját raktárkészlettel rendelkezik, ezért a szállítás maximum 1-2 nap. A szállításról e-mail értesítést küld a posta, melyet a nyomkövető kód segítségével, folyamatosan ellenőrizhető a helye és az állapota.

A termékkínálat folyamatosan bővül, vásárlási szándékod kívánságlistában is rögzítheted.

Amikor az interneten megrendeled a karórát, automatikusan visszaigazolást kapsz a rendelésről, melyben tájékoztatunk a rendelés állapotáról. A kiállított számlát elektronikus formában küldjük meg. 

A webshopunk megkönnyíti a dolgod azzal, hogy regisztráció nélkül is, mint vendég vásárolhatsz, így gyorsan és egyszerűen  rendelheted meg a kívánt karórát.

Az orazona.hu webáruház kitűzött célja, hogy a Vásárló mindig színvonalas és megbízható szolgáltatásban részesüljön.  Folyamatosan figyelemmel követjük a fogyasztói igényeket, hogy a vásárló elvárásainak maximálisan megfeleljünk. Mindig a vevő érdekeit tartjuk szem előtt és ha előfordulna negatív visszajelzés, azt megpróbáljuk mindig rugalmasan és együttműködően megoldani, vásárlóink maximális elégedettsége érdekében

Mára az online vásárlás a mindennapi életünk része lett, nem csak egyszerűbb és kényelmesebb online vásárolni, de sokszor olcsóbb is.

Nézz szét webáruházunkba és találd meg az igényeidnek megfelelőt karórát.