Karóra karácsonyi ajándéknak webáruházunkból

Karóra karácsonyra

A karórák kiváló ajándéknak számítanak bármilyen alkalomra, karácsonyi ajándékként is biztosra lehet menni velük. Nincs két egyforma óra, mindegyik páratlanul szép a maga módján. Ha egy rendkívüli karácsonyi ajándékot keresel, az órák széles kínálatát találod az orazona.hu webáruházban. Kínálatukban számtalan stílusú órák közül lehet válogatni.

Divatos, trendi karórát keresel? Esetleg sportos, vízálló, többfunkciós karórát szeretnél? Vagy alkalmi, elegáns órát választanál ajándéknak? Netán valami egészen egyedit keresel? Bármi is lenne a válaszod, egy karóra mindig abszolút egyedi karácsonyi ajándéknak számít.

Egy minőségi karóra értékes, időtálló ajándék férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt. Az óra egy olyan funkcionális kiegészítő, mely a stílusunkhoz is sokat hozzátesz.

Az órákat többféle kategóriába sorolhatjuk

Elegáns, alkalmi karórák

Bizonyos alkalmak megkívánják, hogy lényegesen elegánsabb karórát viseljünk, mint amilyet a hétköznapokban szoktunk. Az elegáns karórák stílusos felépítésűek, meg lehet jelenni velük egy üzleti találkozáson vagy egy alkalmi vacsorán. Az ezüst vagy arany arany színű órák a diszkrét csillogás varázsával ruházzák fel a viselőjüket, míg a bőrszíjjal ellátott fémes óratok kifinomultságról tanúskodik. Egy elegáns karóra minden bizonnyal megkoronázza az ember megjelenését.

Sportos karórák

Ha egy sokféle kihívásnak megfelelő karórát szeretnél ajándékozni, akkor a sportos karórák közül válogathatsz. Ellenálló tokok és szíjak jellemzik ezeket a karórákat, bátran viselhetők bármilyen szabadtéri tevékenység során, sportolás, és egyéb szabadtéri aktivitás során. Tartósságukon kívül egy másik előny, hogy a sport karórák számos színben és stílusban megtalálhatóak, így nem nehéz illeszteni őket a kívánt megjelenéshez.

A sportos karóra alkalmas a következő sportok űzése közben: futás, séta, elliptikus edzés, mászás, tenisz, síelés, foci, kül- és beltéri kerékpározás, ugrókötelezés, úszás medencében és nyílt vízben, túrázás, triatlon, fitnesz, stb. A legtöbb ilyen karórát kényelmes szilikon szíjjal látják el, és egyszerű digitális képernyővel az idő és információk megjelenítésére.

Akik a vízi sportok rajongja, feltétlen vízálló karórával lepjük meg, ez minimum 50M jelölést jelent a karóráknál. 50M vízálló vagy 5 ATM azt jelenti, hogy valószínűleg víz alá kerülhet, de nem szabad úszni vele. Fürdéshez, zuhanyzáshoz, rövidebb úszáshoz is használható, intenzív esőben is hordható.

Amennyiben a megajándékozandó sportrajongó és szereti az órákat, akkor a sportos karóra a megfelelő ajándék számára karácsonyra.

Divatos, trendi mindennapi használatra szánt karórák

Különböző anyagokból készültek és sokféle stílusban megtalálhatók. A klasszikus fémes óráktól a színes digitális opciókig minden alkalomhoz illő órát megtalálunk. A mindennapi karóráknál, divatkövetők esetében akik változatosan, színesen öltözködnek, érdemes többet is kiválasztani, ami kiegészítőként szolgál majd a megajándékozandó személy stílusához.

Kronográf karórák

A kronográf órák esetében tucatnyi funkció közül válogathatunk, ezek az órák évekig kitartanak, sosem mennek ki a divatból, praktikusak, de ugyanakkor nagyon hasznosak is. Egyszerű meghatározásuk: mutatós (analóg) stopper. Maga a kronográf elnevezés a görög khronographos kifejezésből származik, ami nem más, mint az idő és események regisztrálása. Régen ezek kizárólag férfi csuklóra szánt órák voltak, ma már viszont női fashion modelleket is találunk, a világhírű tervezők kedvencei közé tartozik ez a kategória. Műszakilag fejlett, egyedülálló külsővel rendelkező órák ezek. 

Bármilyen karórát is választasz az orazona.hu webáruházunkban megtalálhatod.