Női karóra választás

Női karóra választás

A karórapiac általában a férfi órákra összpontosít, holott a női órák világa is figyelmet érdemel, sőt, egy női karórák kiválasztása sokkal izgalmasabb feladat.

Míg a férfi órák kiválasztásánál általában az órában lévő funkciók a mérvadók, addig a női órák kiválasztásánál más szempontok alapján születik meg a döntés. Az órák, mint kiegészítők, a variációk korlátlan tárházát jelentik. A csuklón kívül és belül egyaránt hordhatók, minden méretben kaphatók, és a szíjak tárháza is igen sokféle. Így szinte teljesen testre vagy ruhára szabható karórát vásárolhatsz. Jó ha tudod, hogy az automata karóráknak nagyobb a háza és az óratok vastagsága. A mechanikus órákat a megfelelő működéshez rendszeres fel kell húzni.  A fémből készült szíjakat a csuklóra kell igazítani, szinte mindenhez jól passzolnak, az üzleti élettől az hétköznapi viseletig. A női csuklók legújabb trendjévé váltak a nagyméretű karórák. Ezek az órák, általában 40 mm átmérőjűek vagy annál nagyobbak, és egy szép karkötővel szemet gyönyörködtető kiegészítői lesznek egy alkalmi ruhának.

Változtasd meg, melyik csuklón viseled az órád, hord a csuklód belső oldalán. Ezektől az apró változtatásoktól stílusos lehetsz. A legtapasztaltabb stylistok számára is ijesztőnek tűnhet annak eldöntése, hogy melyik órát kell viselni egy adott helyzetben.

A női karórák stílusa nagyon változatos, ezért ne félj a saját ízlésedhez igazítani a karóra vásárlást. Például egy gyöngyökből álló szíj, vagy köves óratok igen feltűnő, ezért kiváló választás lehet egy ujjatlan ruha kiegészítőjeként.

Különbözőek vagyunk, egyesek a színeket tartják fontosnak, míg másoknál a forma dönt. Vannak akik a kényelmet kedvelik, mások viszont a csillogást akarják látni, ez kizárólag személyes ízlésünkön és igényeinken múlik. Ha magabiztosan viseled biztosan jól fog álli a választott karóra.

A legfontosabb az, hogy milyen érzéssel tölt el az adott szett viselése, ha jól érzed magad benne az látszani fog rajtad is és ez számít igazán.