Top 5 Naviforce karóra

Top 5 Naviforce karóra

Amikor megfizethető órát keresünk, az egyik felbukkanó név a Naviforce. Ez a kicsi és fiatal óragyártó gyönyörű, modern és klasszikus karórákat készít megfizethető áron.

Örömmel mutatjuk be Nektek ennek a márkának a TOP 5 általunk fogalmazott típusát.

Egy kicsit a márkáról
A NAVIFORCE karórák erőteljes, fiatalos, sportos modellek. A mindennapi használat során és sportolás közben is megállják a helyüket. Alapvetően Miyota és Seiko óraszerkezeteket használnak karóráikban Sony elemmel. Kényelmes viseletet biztosító szíjakkal dolgoznak. A márka még új, de a fiatalos lendület érződik a karórákon, és a folyamatos fejlesztésekkel, ezen rövid idő alatt elérték hogy az órák precízen kivitelezettek és igen tartósak legyenek a mindennapi használat során.

5. Naviforce 9116
Búvár karóra jellegű a 9116. Gyönyörű arany színű fix lünetta, fekete óratokkal, rozsdamentes acélból.

A különleges matt fekete bőrszíj nagyon kényelmes. Az óra szívét Seiko szerkezet adja. A számlapon 24 órás, dátum és napnév tárcsa található. Ezzel nem nyúlsz mellé ha ilyen jellegű karórát keresel.
Itt megnézheted, klikk ide.

4. Naviforce 9089
Nagyon szeretjük a modern stílusú kronográf karórákat. Nagyszerű példa erre a 9089 típus.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, Miyota kronográffal és edzett kristályüveggel rendelkezik. Az órát úgy tervezték, hogy vonzó legyen az utazást kedvelőinek, ezt szimbolizálja a napot kijelző tárcsa földrészeket megjelenítő mintázata. A 3 számlapi tárcsa funkciói: 24 óra, dátum, nap. Stílusos, mégis funkcionális, és nagyszerűen néz ki ebben az ezüst színben.
Itt megnézheted, klikk ide.

3. Naviforce 9138
Örök klasszikus a 9138. Ez az elegáns időmérő bárkinek segít elérni az úriember státuszt.

Edzett kristály üveggel és bőrből készült szíjjal rendelkezik. Analóg és digitális karóra sok funkcióval. Célja a viselő stílusának kiemelése akár pihenünk, akár üzleti találkozón veszel részt. Arany-fekete óratok barna bőrszíjas és rosé gold-fekete óratok fekete bőrszíjas kivitelben kapható. Kényelmes viselet, stílusos megjelenés.
Itt megnézheted: Arany-Fekete, Rosé Gold-Fekete

2. Naviforce 9144
Vessünk egy pillantást erre a gyönyörű 9144 pilóta jellegű karórára. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.

Ha a tartósság fontos Neked, ne keresse tovább. Az óra nemcsak stílusban, de funkcióiban is az elsők között áll: 24 órás kijelzés, dátum kijelzés, duál időzóna, ébresztés, háttérvilágítás, időzítő, nap kijelzés, stopper. Analóg és digitális kijelzőjével, szép bőrszíjjával elegáns megjelenést biztosít.
Itt megnézheted, klikk ide.

1. Naviforce 9093
Végül az egyik legismertebb és minden igényt kielégítő sportos karóra a 9093-as típus.

Ez az óra mindent megtestesített, amelyet egy ilyen sportos órának meg kellene valósítania. Úgy készítették, hogy ellenálljon a napi igénybevételnek. Funkcióválasztó gombjai nagyobbak, így kezelésük könnyed és egyszerű. Számozott, fix lünetta, rozsdamentes acél tok és szíj. Megvásárolhatod fekete vagy ezüst színben, vagy vásárold meg mindkét kivitelben és minden alkalomhoz lesz egy szuper karórád.
Itt megnézheted: Ezüst, Fekete

Az óra érték
Tagadhatatlan, hogy óra rajongónak lenni nem olcsó hobbi. Azonban ha megfizethető és minőségi kategóriát választunk, mint például a Naviforce, ez a hobbi sokkal költség barátabb lesz. Nézz szét kínálatunkban és találd meg a neked legjobban megfelelőt és viseld örömmel.