Megir karóra webáruház

Masszív és sportos, avagy a Weide órák titka

Lendületes, sportos mindennapjaidhoz keresel stílusos, akár túrázáshoz is viselhető, kellően masszív tokkal és strapabíró szerkezettel rendelkező karórát? Egy igazán ízléses kivitelű, Weide Brand-s karóra több szempontból is a tökéletes választás.

A Weide Watch több, mint 80 országban ismert Brand, amely méltán elterjedt, hiszen órái mellőzik a kommersz, lemezes, gyenge anyagokat. A Weide órák a hagyományos sportos fazonú karórákhoz viszonyítva átlagban viszonylag nagyobb, 45-50mm-es mérettel és strapabíróbb, univerzálisan használható kivitellel rendelkeznek.

Egy szimpla hétköznapon is elegánsan sportos megjelenést kölcsönöznek a Weide stílusos karórái

A Weide Watch dizájnjának irányvonala ugyan elsődlegesen sportosnak mondható, ám klasszikus, bőrszíjas modelljei gond nélkül társíthatóak akár az elegáns, üzleti outfithez is, így ez a tény az óráikat a mai modernebb, felgyorsult, aktív urbánus életmód kiváló kiegészítőivé avanzsálja.

A Weide szépen kidolgozott részletekkel rendelkező típuskínálatában korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja az életviteléhez és stílusához leginkább illeszkedő funkciókkal, kijelzővel, és szíjjal rendelkező órát.

Hozzád milyen stílus áll közelebb?

A klasszikus sportosan elegáns, ikonikus Rolex búvárlünettás megjelenéssel hódító, rozsdamentes acél szíjas, vagy a fiatalos, karakteres házzal rendelkező, 3D-s Weide logós és a nedvességet is jól tűrő, puha szilikon óraszíjas, masszív kivitelű órák dobogtatják meg inkább a szívedet?

Ugyan a túrázás, a hegymászás, a kerékpározás vagy épp a kimerítően intenzív sportok is gumiszíj után kiáltanak, mégis, a szilikon óraszíj jobban állja a sarat, mert kevésbé hajlamos tönkremenni, rugalmatlanná válni, morzsolódni és töredezni, mint a gumi óraszíjak.

A férfiasan nagy méretű, markáns megjelenésű Weide karórák aprólékosan cizellált, finom kidolgozású, lélegzetelállítóan stílusos konstrukciók, melyek nem hivalkodók, ugyanakkor minden apró részletük figyelemre méltó. A gondos és szép megmunkálás és a többfunkciós, LCD kijelzős óraszerkezet még a gyengébbik nem képviselőit is képesek egy szempillantás alatt lenyűgözni.

Órarajongóknak egy pompás kivitelű Weide karóra szinte már kötelező darab

A sportosan elegáns, fazettált indexes Weide órák sajátossága, hogy analóg mutatók mellett multifunkcionális LCD kijelzővel és beépített, LED háttérfénnyel is rendelkeznek. A digitális funkciók pedig nem csak az esti vagy kora reggeli kocogások során jöhetnek jól.

Igényes anyagainak és minőségi megjelenésének köszönhetően a melegítős és sportzakós hétköznapokon épp úgy hibátlan megjelenést garantál, mint öltönyös, különleges alkalmakkor.

Gondolod, hogy te is hasznát tudnád venni egy digitális kijelzővel ellátott, nagy számlapos karórának?

Egy szépen megmunkált szíj, egy szemrevaló konstrukció valamint a célnak tökéletesen megfelelő beltartalom nem csak az óra kinézetét, de annak használatát is befolyásolják. Az ébresztővel, a stopperrel és a duál időzóna kijelzéssel ellátott Weide órák kialakítása és méretes számlapja olyan könnyen kezelhető, hogy hasznos funkciói hamar aktív mindennapjaid megszokott és szerves részeivé válhatnak.