Julius női karóra webáruház

JULIUS: egy fiatal, de feltörekvő márka a karórák piacán

Az JULIUS karóra márka alig több mint tíz éve lépett a piacra, ám máris meghódította a különlegességet és eleganciát kereső hölgyek szívét. Az JULIUS márka maga bár egészen új, az alapítói sok évtizedes tapasztalattal bírnak az órakészítés művészetében. Az alapítók célja az volt, hogy ötvözzék az eleganciát a személyiséggel, a kifogástalan minőséggel és a kedvező árral.

Mi jellemzi az JULIUS karóra márkát?

Ami rögtön szembetűnik, ha egy JULIUS karórára pillantunk, a design. Egyértelműen és határozottan képviseli az egyedi design iránti elkötelezettséget úgy, hogy mindez a legkevésbé sem megy a használhatóság rovására.

Egy JULIUS óra esetében biztosak lehetünk abban, hogy kifogástalan minőséget kapunk egészen alacsony árért. A karórák kidolgozottságára a részletgazdagság és aprólékos figyelem jellemző.

Ennek köszönhetően egyszerre hat díszesnek és mégis egyszerűnek, ami által lényegében bármilyen alkalomra viselhető, a hétköznapi használattól kezdve a sportoláson át az üzleti megbeszélésekig.

Az óragyűjtők ugyancsak megtalálják a számításuk az JULIUS karórákkal, mert igényes, egyedi kidolgozottságuk miatt nem téveszthetők össze más márkával.

Az JULIUS márkán piacvezető szaktudással bíró mérnökök és designerek dolgoznak

A JULIUS igazi modern, huszonegyedik századi, high-tech óragyártó cég, amelynek mérnökei és designerei egyaránt elkötelezettek, hogy a legjobb minőségű JULIUS női karórákat állítsák elő. Ezért az órákban japán Miyota vagy Time Module óraszerkezetek dolgoznak, a folyamatos energia ellátást Sony vagy Maxwell elemek biztosítják.

A 2006-ban alapított cég legfőbb célkitűzése az volt, hogy minőségi karórákat kínáljon bárki által megfizethető áron. Ezt a céljukat szemmel láthatólag pár év alatt sikeresen elérték, és meg is haladták: az olcsóság egyáltalán nem ment a minőség rovására.

Mitől lehet olcsó egy jó karóra?

A titok nyitja a felesleges költségek lefaragása, úgy, hogy eleve meg sem jelentek ezek a kiadások. Egy-egy nagy, patinás óramárka esetében az ár legalább felét a marketingköltségek és a hatalmasra duzzadt cégapparátus fenntartása adja ki.

Szintén jelentős a költség, amit a kutatás-fejlesztés ad ki. Valóban, ha valakinek a legújabb, mindent tudó okosóra, vagy egy hibrid, fényenergiás karóra kell, akkor ott nehéz lefaragni a költségekből, hiszen maga a fejlesztés is dollármilliókat vihet el.

Viszont ha egy cég, mint a JULIUS is, inkább már kipróbált technológiákat vásárol meg és az óra szépségére és használhatóságára összpontosít, akkor ezek a dollármilliók sem kerülnek elköltésre, így a vásárlók is jóval olcsóbban jutnak pontosan ugyanolyan megbízható karórákhoz!

JULIUS női karóra

2007 és 2008-ban is elnyerték a “legjobb Kínai divatkaróra márka” díjat. 2015-ben már több mint 200 bolttal rendelkeztek világszerte. Koreai dizájn, japán óraszerkezet. Minden JULIUS karóra különleges valamiben. Egyedi színek, egyedi design, elegáns kidolgozás. A korlátozottan vízálló női JULIUS karórát, természetesen, egyedi díszdobozban lehet megkapni, egy éves garanciával, ingyenes házhozszállítással.

Kattintson ide a JULIUS női karórák megtekintéséhez!