Ez a három elegáns, mégis fiatalos női karóra a 2018-2019-es évad slágere

Ez a három elegáns, mégis fiatalos női karóra a 2018-2019-es évad slágere

Az elegánsan fiatalos női karórák ismét kezdenek divatba jönni. Vagy sosem tűntek el igazán? Annyi bizonyos, hogy a mobilok, majd az okostelefonok megjelenésével sok fiatal hölgy tette a fiókba karóráját pár évre.
Az utóbbi években azonban megfordult a trend és egyre inkább divatos karórát viselni. De nem ám akármilyet!

Mitől lesz női egy női karóra?
Mindenekelőtt a formavilága, mérete és a színei, díszítettsége miatt. A nők karja jellemzően vékonyabb, mint a férfiaké, ezért az óratoknak is illik keskenyebbnek, könnyedebbnek lennie.
A formák terén sincs akkora kötöttség: a kifejezetten bálokon, színházban viselt női karórák lehetnek akár hosszúkás, íves kialakításúak, ékszerszerűek is. A színek terén is sokkal nagyobb a játéktér: egy férfi óra jellemzően konzervatív színvilággal bír, míg a női karórák tündökölhetnek bármilyen színárnyalatban.
A strasszkövek és drágakövek szintén gyakoriak a női órákon, míg férfiak karján azért furán mutat a kis csillogó köves óra.

2018 és 2019 a modern elegancia éve a női karórák világában
Az óra egyre inkább ékszerré, személyiségünk kifejezőjévé válik, ahogy az alapvető feladatát, a pontos idő mutatását, átvették a mobilok.
Az óraipar is felismerte, hogy változtatnia kell, és mindinkább ékszerszerű női karórákkal kell kedveskednie a hölgyek számára. Hiszen most már az elsődleges cél az, hogy szép, elegáns, ugyanakkor modern legyen egy karóra!
Három olyan szépséget választottunk ki, amelyek kiválóan bemutatják a 2018-2019-es évad kínálatát.

Kimio: aranylóan bájos karóra fiatalos hölgyek számára
A Kimio márka egyet jelent a fiatalos eleganciával. Az aranyszínű, lila számlapos Kimio női ékszeróra talán mind közül a legszebb analóg óra.
A csillagformára csiszolt óraüveg egy vidám lila árnyalatú számlapot takar. Az óra kvarc szerkezetű, automata. Az elegáns kialakítás jegyében rejtett kapcsos csattal látta el a gyártó, és az edzett kristályüveg széle körben végig háromszög formára csiszolt.
Alig 27 gramm súlyával szinte tollpihének számít. Kialakítása és stílusa miatt a kifinomult társaságokban és fiatalos összejöveteleken is bátran viselhető.

Kingsky: a klasszikus vonalvezetés dámája
A Kingsky dekoratív, rózsaszín bőrszíjas női karóráját a klasszikus formákat kedvelő hölgyek hordják előszeretettel.
A tradicionális óratok, az edzett kristályüveggel fedett alabástromfehér számlap, a kecses fekete mutatók pedig igazán légiessé teszik az órát.
A rózsaszín bőrből készült, vékony szíja még nőiesebbé varázsolja ezt a klasszikus formavezetéssel bíró karórát, amelyet bátran viselhetünk úgy a hétköznapok során, mint elegánsabb eseményeken.

Shengke: ha igazán különleges alkalomra akarsz női karórát választani
A Shengke fiatal márka, de egyre híresebb a merész óradesignjairól. A tervezők szakítottak a megszokottal, a bejáratottal, a közismerttel, és új szintre emelték a forma és funkció egységét.
A 2018-2019-es évadban a Shengke köves ezüstszínű női karórát azoknak az extravagáns hölgyeknek tudjuk ajánlani, akik bátran szakítanak a bevett hagyományokkal és személyiségükön túl karórájukkal is messze ki akarnak tűnni a tömegből!
A szépen megmunkált számlapot edzett kristályüveg fedi, a fémből készült szíjat, ami rejtett csattal zárható, apró, csillogó kövek díszítik. A formája különlegessége garantálja, hogy ha ezt viseled, mindenki szeme megakad a Shengke ékszerórán!

Aki pedig szeretne biztosra menni, akár mindhárom órát hordhatja a megfelelő alkalmakkor, így a megjelenése minden időben tökéletesen nőies és elegáns lesz!