Smael karóra fiatalos, divatos és trendi

Smael karóra: fiatalos és trendi

Fiatalos, sportos, impulzív, vibráló, vonzó? Mindez egyetlen óratestbe zárva? Ez lehetséges vagy valamilyen álom? A jó hír az az, hogy ezek a tulajdonságok egyetlen választás nyomán csuklóra csatolhatóak, sőt! Tulajdonképpen mindez csupán csak a jéghegy csúcsa!

Modernitás az időkijelzőben – naná!

A Smael karóra egész egyszerűen megismerésre, és még annál is inkább hordásra érdemes! Hogy miért? Azért, mert modernitása, fiatalossága és sportossága vonzza a tekinteteket! Tényleg nehéz nem rá figyelni, mert nem mindennapi és fényév távolságban van mindentől, ami a sablonitás felé közelít. Az hagyján, hogy a kínálat tagjai új szintre emelik a lendületességet, a fiatalos hévet. De még vízállóságban sem ismernek tréfát, ráadásul a színeik vibrálóak, kétségtelenül egyedi palettán mozognak.

Mi az az 5ATM?

Ez az a jellemvonás, ami egyet jelent a mindennapi vízállósággal. Természetesen ez a funkció nem biztosít védelmet például úszásnál vagy merülésnél, szóval a búvárszemüveget és a békatalpat érdemes mindenképpen otthon hagyni. De a hétköznapi vizes kihívások meg sem kottyanhatnak a márka képviselőinek. Zuhanyzás? Semmi gond! Egy kis nyári zápor? Ugyan, szóra sem érdemes!

A szíjai kiválóan tűrik az izzadságot, ami különösen a mostanság megtapasztalható észveszejtő nyári kánikulában nem egy utolsó szempont. Még az is hevesebben verejtékezik a negyven fokban és párában, akire egyébként ez nem kifejezetten jellemző. Az tehát bónusz pozitívum, ha a karóra még ezt a típusú kihívást is jól tolerálja!

A sportosság és a szépség kiegészítik egymást?

Ebben az esetben mindenképpen! A vibráló színekhez dinamikus megjelenés társul, mindennek tetejében még a tudás is befigyel, mint harmadik komponens. Az órák ugyanis multifunkciósak: kettő időzóna, stopper és ébresztő rejtőzik bennük.

Mivel a kínálatban kis és nagyméretű tokok egyaránt felfedezhetőek, így egyetlen pillanatig sem túlzás azt állítani, hogy bárki és mindenki rátalálhat arra a variációra, ami a szívének, az ízlésének és a csuklójának kedves!