Black Friday 2018

Black Friday napján igazán megéri vásárolni. Az alacsony ár mellett is ingyenes a házhozszállítás. Ingyenes kiszállítással, ráadás termékekkel, hosszabb nyitvatartási idővel, vagy akár egyet fizet, kettőt vihet akciókkal is találkozhatunk.

Mikor lesz 2018-ban a Black Friday?

A hagyomány szerint a Black Friday az amerikai Hálaadás Napját, azaz november negyedik csütörtökét követő péntek. 2018-ban a Fekete Péntek az egész világon – így Magyarországon is – november 23-án lesz. Az órazóna a kedvezményes időszakot kiterjeszti a pénteket követő hétvégére is. Így nálunk 2018 november 23.-26. között vásárolhat kedvezményesen.

Milyen karórákra lesz érvényes a kedvezményes ár?

Minden az orazona.hu webáruházunkban megrendelhető, készleten lévő karórára érvényes.

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?

Bármelyik karóráról legyen is szó, webáruházunkban az Black Friday időszakban a kedvezményes árat tüntetjük fel a karóráknál, melyeket ugyanúgy vásárolhatsz meg, mint akción kívűl. Nincs szükséged se kuponra, se voucherre, se pontokra.

Hogyan tudok fizetni?

  1. Futárnál a csomag átvételekor készpénzzel (utánvét)
  2. Banki előreutalással: Ebben az esetben, a megrendelést követően email-ben tájékoztatunk a banki utalás részleteiről. Az email tartalmazza az eredeti számla bizonylat másolatát, mely alapján megteheted az utalást. A papír alapú számlát a csomag tartalmazza.